nieuwsPersberichtendaniela fahrenkrog

Daniela Fahrenkrog wordt per 1 januari 2022 benoemd als Business Development Director bij GIGA Storage. Voorheen was Daniela als Commercial Lead Netherlands bij Shell Energy Europe verantwoordelijk voor de verkoop van duurzame energie van on- en offshore projecten aan industriële afnemers. Daarvoor heeft ze diverse rollen gehad bij Vattenfall Energy Trading en Nuon Sales met de focus op het realiseren van lange termijn transacties en structurering van contracten, voor in- en verkoop van duurzame energie en opslag in Europa.

Daniela zal haar kennis en ervaring in de duurzame energie sector inzetten om invulling te geven aan de ambities van GIGA Storage in Europa. Concreet zal zij zich gaan richten op de verdere uitrol van zowel Storage As A Service contracten met energiemaatschappijen als het ontwikkelen van batterij-projecten in Europa.

Ruud Nijs: “GIGA Storage is trots op het feit dat iemand met een serieuze staat van dienst bij de grote energiemaatschappijen bewust de stap durft te zetten naar een groot energiebedrijf van de toekomst.”