nieuws

B2Bsure verzorgt verzekeringen voor GIGA Storage BV

GIGA Storage & B2Bsure kondigen met trots hun partnership aan.

B2Bsure heeft in korte tijd, samen met GIGA Storage, de risico’s van het bedrijf GIGA Storage en het Rhino project in kaart gebracht en de benodigde verzekeringen afgesloten. Afgelopen week is als laatste de CAR (Construction All Risk) afgesloten bij verzekeraars voor de bouw van GIGA Rhino.

B2Bsure heeft zich sinds 2013 mede gespecialiseerd in clean technology en renewable energy. Hierin mag energieopslag als schakel in de energie transitie niet ontbreken! Deze samenwerking past hier in en B2Bsure kijkt uit naar een verdere strategische samenwerking met GIGA Storage.

GIGA Storage B.V. is een ontwikkelaar en operator van energieopslagsystemen. Lars Rupert, CFRO van GIGA Storage: “Wij zijn verheugd in B2Bsure een partner te hebben gevonden die ons snel en doeltreffend heeft geholpen om tot een gedegen risico-inventarisatie van het project Rhino en de organisatiestructuur van GIGA Storage te komen. Daarop hebben zij de juiste risicomitigatie in de vorm van de benodigde verzekeringen weten te implementeren.”

B2Bsure, is een onafhankelijke risicomanagement- en verzekeringsadviseur.
Christaan Roland Holst – Partner Clean technology & Renewable Energy: “Door
bij te dragen aan de risicomitigatie van GIGA Storage en haar projecten dragen
wij bij aan de realisatie van de energietransitie. Met het mitigeren van de
financiële risico’s als gevolg van de projecttechnologie helpen wij met de
financierbaarheid van het project GIGA Rhino en de volgende innovatieve
projecten van GIGA Storage.”