nieuwsPersberichten

GIGA Storage versterkt haar organisatie met Bas Waldekker en Tom Groeneweg
GIGA Storage, het bedrijf dat grootschalige energieopslag realiseert en onlangs haar eerste batterij van 12 MW heeft aangekondigd, heeft zich op zowel het gebied van energie- als batterij-ervaring versterkt met de komst van respectievelijk Bas Waldekker en Tom Groeneweg. Bas Waldekker is voormalig aandeelhouder en manager van GreenChoice en Tom Groeneweg is afkomstig van Movares.


Bas Waldekker, Business Developer en Raad van Advies GIGA Storage

“Energieopslag wordt de komende jaren heel belangrijk om meer hernieuwbare energie te kunnen opwekken. Bij GIGA Storage kan ik met mijn kennis van de energiemarkten een bijdrage leveren aan de versnelling van de energietransitie”


Tom Groeneweg, Business Analist GIGA Storage

“De energietransitie is de grootste verandering van deze tijd. Het is mooi om daar vanuit GIGA Storage een belangrijke bijdrage aan te mogen leveren met onze intelligente batterijen”


Ruud Nijs, CEO van GIGA Storage

“GIGA Storage gaat meerdere batterij-projecten realiseren en op verschillende markten inzetten. Hiermee zal GIGA Storage flexibele energiediensten aanbieden aan energiebedrijven, netwerkbeheerders en andere klanten. Daarvoor is zowel kennis van de energiemarkt als van energieopslagsystemen zeer belangrijk. Wij zijn verheugd dat deze twee ervaren personen zich hebben verbonden aan GIGA Storage”