GIGA Rhinonieuws

De crowdfunding voor de Rhino Batterij start 9 december en het informatie memorandum is nu beschikbaar via Duurzaaminvesteren.nl. U investeert in de krachtigste batterij van Nederland. Het belang van het project is erkend met een subsidie van 2.6 miljoen euro door de Nederlandse overheid (RVO).

Crowdfunding is een eigentijdse manier om uw geld aan het werk te zetten. Via DuurzaamInvesteren worden Nederlandse duurzame energieprojecten gecrowdfund. Samen met anderen investeert u rechtstreeks in het project. Met uw investering maakt u het project mogelijk en ontvangt een u financieel rendement op uw rekening. Daarnaast geniet u van het feit dat u echt een bijdrage levert aan de versnelde verduurzaming van de Nederland.

Voor meer informatie over het project:

De Rhino batterij