GIGA Rhinonieuws

ENGIE installeert GIGA Rhino batterij

Op 18 oktober is prijsovereenstemming bereikt met ENGIE voor het ontwerp, de installatie en aansluiting van de GIGA Rhino batterij op het gesloten distributiesysteem van Windnet.

ENGIE is één van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Met meer dan 150.000 medewerkers in 70 landen. Naast top-10 energieleverancier is ENGIE Nederland marktleider in de technische dienstverlening. Dagelijks werken ruim 5700 medewerkers aan technische, innovatieve én digitale oplossingen.

Projectleider namens ENGIE is de heer Nijman. Roeland Nijman heeft ruime ervaring als projectleider en hoofd ontwerper bij ontwikkeling en uitvoering van duurzame energiesystemen, en het Randstad-380kv project. Hij heeft veel kennis van en ruime ervaring met hoogspanningstechniek, en secundaire systemen.