nieuws

Financiële en duurzame rapportage door RSM

RSM Netherlands is in een vroeg stadium bij GIGA Storage betrokken geweest. Initieel bij de begeleiding van de financiering voor de projecten en in een later stadium bij de financiële en niet-financiële verantwoording van GIGA Storage. RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van onze cliënten. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in 116 landen maken wij gebruik van het RSM-netwerk, bestaande uit 750 kantoren en 41.000 professionals. RSM Internationaal staat op de 6de plaats van werelds grootste onafhankelijke accountants- en advieskantoren.

René van Bruggen is als director van RSM nauw betrokken geweest bij de financial modelling en begeleiding van de financiering voor de projecten.

Voor de financiële en niet-financiële verantwoording is de heer Boekel namens RSM Manager op deze opdracht. De heer Boekel is naast accountant ook sustainability expert en nauw betrokken bij. Met ruim 13 jaar ervaring is de heer Boekel de sparringpartner op dit gebied.