nieuws

Technisch advies door Movares

Movares is door GIGA storage geselecteerd als technisch adviseur van energieopslagproject GIGA Rhino. Movares verzorgt het ontwerp, de technische engineering, de begeleiding van het uitvoeringstraject tot en met de inbedrijfstelling en monitoring van het energieopslagproject.

Projectleider namens Movares is de heer Visser. Ron Visser is senior adviseur en heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en onderhoud van (duurzame) energiesystemen. Hij heeft veel kennis van en ruime ervaring met hoogspanningstechniek, met name van secundaire systemen. Niet alleen ontwerpervaring, maar vooral ook met het in bedrijf stellen en testen van beveiligingssystemen en het analyseren van storingen. Hij is ervan overtuigd dat we ons gedrag moeten aanpassen aan het aanbod van duurzame energie.